UW VINOLOOG OP LOCATIE

  • Home
  • Algemene informatie
  • UW VINOLOOG OP LOCATIE

Als vinoloog werk ik voor uw relaties, collega's en wijnvrienden op maat: 

Voor wie? 


Voor iedereen die graag met zijn eigen privé of zakelijk groep wil gaan proeven. Dat kan op uw zaak zijn met uw zakenrelaties, thuis met geinteresseerde wijnvrienden, in een restaurant met uw medewerkers, bij wijnscholen van mijn collega's of op een hele andere locatie. Dat kan natuurlijk ook in Haarlem, zoals bij TribeHub op de Wagenweg.
Met u bespreek ik het Italiaanse thema. Bij 'aanbod' ziet u vele mogelijkheden voor een wijnproeverij.    

Hoe gaat dat in zijn werk?

Van te voren prikken we samen een geschikte datum, bespreken we de locatie, de samenstelling van de groep, welke workshop, proeverij of masterclass geschikt is, al of geen hapjes, het budget, en tijdsduur. Zo open en transparant mogelijk zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan. Ik werk met een uur-pijs (ex wijn, hapjes) en niet met een per persoonsprijs. Zie bij AANBOD de PRIJZEN. Als we het samen eens zijn dan gaan we de details invullen. Daar heb ik in de loop van de jaren een handige checklist voor ontwikkeld zodat we niets over het hoofd gaan zien. Na meer dan 1000 wijnproeverijen gedaan te hebben kunt u best veel aan mij overlaten.  

Er zijn vele mogelijkheden zoals: 

Barolo, Amarone, Brunello, de Trots van Toscane, vini & formaggi, Italiaanse wijn & antipasti, een wijn(verkoop)proeverij.
Waar het steeds om gaat is dat alle genodigden met veel plezier terugdenken aan deze proeverij.

Deze aanvragen speel ik door:

Aanvragen voor maidenparties, vrijgezellenavonden en entertainment bij feesten en partijen laat ik aan mij voorbij gaan. Ik ken collega's die dit graag oppakken met u en ik zal u dan ook doorverwijzen naar hen. 

Share our website