VAN WIJN NAAR WHISKY

Net als voor iedereen was het in maart 2020 voor mij even goed schrikken. Nederland ging in lockdown en mijn werk als wijndocente was niet mogelijk. 
Alle wijncursussen schoof ik daarom een maand of twee door, maar dat bleek toch te voorbarig. Gelukkig kon ik later in het jaar nog wel enkele masterclasses Brunello, Amarone en Barolo geven. En kon ik zelf nog de reis naar Barolo begeleiden. Wat waren we welkom daar, en wat een gave reis was het.

Bij Scotch Whisky International (belegging in zeldzame whisky) te Sassenheim, waar ik al jaren in loondienst ben, kon ik na de lockdown meteen meer dagen gaan werken. Daar was ik erg blij mee. Eind vorig jaar vroegen zij mij om de Manager Customer Experience te worden. Een baan die van mij veel aandacht en tijd vraagt. De combinatie van deze full-time baan met het werken als wijndocente (avond en weekeinde) is daarom straks helaas niet meer mogelijk. Ik zal dus ook stoppen met mijn werk als wijndocente.

Ik heb de afgelopen 20 jaar enorm genoten van jullie aan de grote cursustafel. Wat een energie gaf dat toch steeds. Hartelijk dank voor al jullie vertrouwen in mij. 

Maar.. ik ben niet weg. Ik blijf net als jullie proeven, genieten en nog steeds veel leren en lezen. Nu even hobbymatig. Op Facebook en Instagram blijf ik aanwezig.

Mail me gerust als jullie willen weten waar je wijncursussen kunt volgen. En als de reizen naar Barolo weer door kunnen gaan dan meld ik me bij jullie. 
   
Hou je haaks en blijf gezond.
x
Gabrielle 
 
Share our website