mijn nieuwsbrief van juni 2020

 


hetzelfde maar iets anders 

Na ruim 1000 keer les geven, cursisten inschrijven, tafels dekken, wijnen voorproeven, PowerPoints maken, vloeken dat de printer het wéér niet doet, wijn en spijs combinaties verzinnen, de lekkerste hapjes halen en rond middernacht de cursusruimte stofzuigen en dan met fietstassen vol lege flessen weer bij de glasbak staan, heel veel lachen met iedereen aan tafel, heb ik na lang nadenken besloten om dit gewoon te blijven doen.
Maar dan iets anders.

ik kom nu naar jullie toe 
Wat ging hier aan vooraf?
 
Net als vele anderen, sloot ik ook de deuren medio maart i.v.m. het coronavirus. Gezondheid voorop. Alle wijncursussen tot de zomer heb ik geannuleerd. Het wijnreis programma Barolo is naar het najaar verschoven (vertrek 1/10). Gelukkig heb ik ook nog een vaste baan als whiskyambassadeur bij 'Scotch Whisky International' in Sassenheim.
 
Er kwam tijd voor bezinning..

Door mijn kennis van Italiaanse wijn word ik de laatste jaren regelmatig gevraagd, zowel zakelijk als privé om op locatie een Italiaanse proeverij, wijn(&spijs)advies of masterclass te geven. Ik lever graag maatwerk. Dit doe ik in Nederland maar ook over de grens zoals de Barolowijnreis, een trouwerij in Toscane of een wijncursus op Curaçao. 
Ik heb besloten mijn focus hier meer op te gaan leggen. Het reguliere lesprogramma zal heel beperkt zijn. 
 


     
 Italiaanse wijnproeverijen, exclusief en op locatie
 
Hiertoe heb ik in samenwerking met 'Perfectmanage' een website gemaakt met als titel 'Italiaanse wijnproeverijen, exclusief en op locatie'. Op deze site vinden jullie informatie over privéproeverijen om je zakelijke relaties, collega's en andere wijngenieters mee te verrassen.
Ook zet ik er af en toe een mooie les op voor jullie over Italiaanse wijn.  

 
kortom 
 

Zelfde naam maar ander logo, zelfde website in een ander jasje, zelfde liefde voor Italiaanse wijn maar nu op meerdere locaties. Graag ontmoet ik jullie op een van de Italiaanse wijnproeverijen. Nieuwsgierig? Hier is de nieuwe site. Ik hoop van harte jullie weer een keer welkom te mogen heten aan de proeftafel waar deze zich ook mag bevinden.
 
                                            klik hier voor de nieuwe website 


Een hele mooie zomer gewenst. Stay safe en probeer te blijven genieten van dat wat er is en dat wat mogelijk is.
 

 

Met hartelijke groet,

Gabrielle Salvatore

0652430045 | www.gabriellesalvatore.nl
facebook | instagram | LinkedIn |

Share our website