links

  • LEZEN OVER ITALIË
  • WIJNIMPORTEURS
  • STYLE IN TRAVEL (ANVR)
  • ITALIAANS ETEN
  • ITALIAANS KOKEN
  • ITALIAANS LEREN
unnamed _1_

De Smaak van Italië is hét magazine over lifestyle, reizen en gastronomie. Bezoek ook zeker hun webiste met heel veel informatie. Onder de naam Langereis&Salvatore schrijven Esmee Langereis en ik over onze favoriete Italiaanse wijnen. 

ciao tutti logo 10jaar klein

Ontdek de beste tips voor je vakantie in Italië én voor het Italiëgevoel thuis. Wilt u meer weten over Italie? Schrijf u dan in voor hun nieuwsbrief.  Elke week weer vele tiips en ook recepten in uw mailbox.

Stock Barolo wijn0001 375x270

Nicolaas Schot en zijn vrouw Esmaralda raakten ooit verliefd op deze streek en besloten daar 8 jaar geleden te gaan wonen. Nicolaas woont in het hart van Barolo. Hij kent de wijnboeren persoonlijk en proeft met hen regelmatig alle wijnen door. 

fiat 4322521_1920

Style in Travel (ANVR reisburo) biedt u een groot aanbod aan reizen naar diverse bestemmingen. Zij bezoeken bestemmingen en accommodaties met regelmaat en kennen de eigenaar of hotelmanager. Ter plaatse beslissen zij steeds of de accommodatie en het programma voldoet aan hun strenge eisen. Dit voorkomt verassingen.

Voor de reis naar Barolo: https://blog.styleintravel.nl/wijnreizen/

Style in Trave biedt u reizen naar vele bestemmmingen. Style in Travel heeft tevens een speciale afdeling voor groepsreizen en incentives. In samenwerking met deze afdeling, met reisspecialiste Monique Meijer, is de reis naar Barolo tot stand gekomen. Monique zit al 30 jaar in het reisvak. Ooit waren we collega's bij Evenementsreizen & D-Tours Vliegreizen.
Net als de individuele reizen, kan alles geheel naar eigen wens worden samengesteld en/of aangepast; een reis op maat.
 

Monique Meijer - reisspecialiste
Monique Meijer

Style in Travel is gevestigd in Heerhugowaard en biedt een reisconcept waarbij beleving als rode draad door uw reistraject loopt. Zowel in de voorbereiding als tijdens uw reis; Reizen is beleven!

post nl be Download de Quick Start Guide voor Skype voor Bedrijven Skype 740x442

Goed Italiaans leren en spreken kan met Santino. AL jaren skype docent Italiaans; gediplomeerd, goed en zeer betaalbaar.